برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

ترشی هفت بیجار درست کنید ... + طرز تهیه

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


ترشی هفت بی جار



در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش درست کردن ترشی هفت بیجار را که اصل مازندران است بهتان اموزش دهیم. این ترشی از آنجایی که اصیل یک منطقه است فرمول هایی دارد که شما هر کار کنید نمیتوانید آن را مثل بومیان همان منطقه درست کنید اما از هیچی که بهتر است!

برای همینپیشنهاد میکنم اگر به مازندران آمدید این ترشی را از خانم ها دست فروش مازندرانی بخرید که مزه اش این هوا فرق میکند ...

   مدت زمان پخت : ... دقیقه
  مناسب برای ... نفر

 

 

  مواد مورد نیاز :


بادمجان : دو کیلو
فلفل قلمی تند : 2 تا 3 عدد
فلفل دلمه ای( سبز، قرمز، زرد و نارنجی) : نیم کیلو
1 قاشق غذاخوری : نعنا خشک
سیر : یک بوته
گوجه فرنگی نارس : 300 گرم (5-4عدد)
آب غوره یا سرکه : یک کیلو
نمک : یک قاشق غذاخوری
سبزی معطر (خرد شده) : 250 گرم( 1 لیوان) 




طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


**    بادمجان خام را رنده یا ساطوری می کنیم. بعد آن را درون یک تنظیف ریخته فشار می دهیم و آبش را می گیریم.
**   گوجه فرنگی ها را که بهتر است نیم رس یا نارس باشند، به صورت نگینی خرد می کنیم. لازم به ذکر است که گوجه فرنگی نارس باید به رنگ سبز، و گوجه فرنگی نیم رس به رنگ نارنجی باشد.
**    سبزی های معطر را هم بسیار ریز می کنیم. هر چه قدر سبزی ریزتر شود، طعم و رنگ ترشی بهتر خواهد شد. اگر یک یا چند نوع از سبزی ها در دسترس نباشند اشکال ندارد، حتی می توان از خشک شده آن ها نیز استفاده کرد.
**   سیر را رنده کرده و فلفل تند را خرد یا چرخ می کنیم. همچنین فلفل دلمه ای های رنگی را بسیار ریز خرد می کنیم.
**    نعنا خشک، ادویه، نمک و سرکه یا آبغوره را با هم مخلوط می کنیم.
**   در ظرف مخصوص ترشی، بادمجان ساطوری شده ، گوجه فرنگی های خرد شده، سبزی های خرد شده، سیر، فلفل دلمه ای و فلفل تند را می ریزیم و مخلوط سرکه، نعنا، ادویه و نمک را نیز به آن می افزاییم.



نکاتی در مورد تهیه ترشی :


**   طعم این ترشی با آبغوره دلپذیرتر است، اما اگر آبغوره تازه و خوش طعم در دسترس نبود، می توان از سرکه طبیعی هم استفاده کرد. مقدار سرکه مورد استفاده از مقدار آبغوره کمتر است، چون طعم ترش سرکه بیشتر از آبغوره می باشد. این ترشی نباید زیاد آبدار باشد.
**   مقدار نمک و آبغوره را بنا به ذائقه می توان کم یا زیاد کرد.
**   این ترشی در همان لحظه  اتمام کار آماده مصرف است و نیازی به گذشت زمان ندارد. ( ترشی فوری)
**   آبغوره بسیار به اکسیژن هوا حساس است، لذا در صورتی که درب ظرف آب غوره به طور کامل بسته نباشد طعم آن تغییر کرده و تلخ یا بی مزه می شود و کپک می زند، اما مقاومت سرکه نسبت به شرایط محیط بیشتر بوده و نگه داری آن آسان تر است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد