ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی ترشی لیته با انبه را به شما آموزش دهیم. انبه با غلظتی که دارد میتواند طعم غذاها را دلنشین تر کند و به آنها لعاب بدهد.
این بار از این خصلت انبه در ترشی استفاده کردیم تا علاوه بر پس دادن ته مزه ی شیرینش به ترشی ، یک حال اساسی هم به رنگُ روی این ترشی بدهد.
مدت زمان پخت : 7 روز
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
تمر هندی : یک بسته
سرکه : یک پیمانه
فلفل قرمز دارچین : یک قاشق چایخوری
سیاه دانه : دو قاشق مرباخوری
تخم گشنیز آسیاب شده : دو قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
انبه میوهای است که بیشتر در مناطق گرمسیری رشد میکند طبع این میوه گرم است. ترشی این میوه به دفع سنگ کلیه و مثانه کمک کرده و اشتها آور است ضمنا این میوه فاقد کلسترول و چربی اشباع شده میباشد و سدیم کمی دارد. این ترشی با روشهای زیادی درست میشود ولی من نوع لیته آن را از همه بیشتر دوست دارم و تصمیم گرفتم آن نوعی که خودم میپسندم را به شما هم آموزش دهم.
ابتدا انبهها را شسته و هسته آنها را جدا میکنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد میکنیم سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط کن میریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل، نمک، سیاهدانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه میریزیم. در شیشه را محکم بسته و درون یخچال میگذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم میشود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.