ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی ترشی تخم مرغ را آموزش دهیم. در این ترشی ایتدا تخم مرغ باید آب پز شده باشد و سپس به ترشی اضافه شود تا یک ترشی منحصر به فرد درست شود!
این ترشی ضمن خوشمزه بودن ظاهر بسیار ریبایی هم دارد.
مدت زمان پخت : 5 روز
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
چغندر قرمز : 425 گرم
شکر قهوه ای : 50 گرم
سرکه : 1/2 فنجان
آب سرد : 1/2 فنجان
نمک : 1/2 قاشق چای خوری
میخک : 4 عدد
چوب دارچین کوچک : 1 عدد
تخم مرغ آب پز شده : 6 عدد
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند. پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :