ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک مرغ ترش خوشمزه با هم بپزیم! از آنجایی که غذاهای ترش و شیرین را نمیشود به راحتی رد کرد و در این زمینه بزرگترها نیز بچه میشوند پس با ما همراه شوید. ترشی این مرغ به خاطر آبغوره اش است که البته شما میتوانید از چیزهای دیگری هم استفاده کنید.
بیایید دست به دست هم دهیم به مهر و مرغ ترش خودمان را کنیم درست!!
سبزی محلی(جعفری، گشنیز، خلیواش) :
نیم کیلو
مرغ :
1 عدد
تخممرغ :
3 عدد
روغن و آبغوره :
به مقدار لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
ابتدا مرغ را میپزیم و سپس کمی تفت میدهیم، از طرفی سبزی را هم سرخ میکنیم، آنگاه مرغ و سبزی را در کمی آب میریزیم و روی اجاق میگذاریم... به آن کمی روغن و آبغوره اضافه میکنیم، کمی که آب آن گرفته شده قبل از سرو، تخممرغها را به آن اضافه میکنیم و پس از چند دقیقه، غذا را از روی اجاق برمیداریم و سرو میکنیم.