ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک استامبولی پلوی مجلسی و شیک به شما یاد بدهیم تا چشم و چال مادر شوهر و خواهر شوهرتان دربیاید و با آن چشم ها هم یک کله پاچه درست کنید! پس این غذا دو منظوره است ...
ولی جدای از شوخی این غذا بسیار مناسب برای میهمانی هاست چون طاهر مناسبی دارد و خوشمزه هم هست و برای شام میتوان آن را درست کرد.
گوشت مرغ :
به میزان لازم
برنج :
2 پیمانه
سیب زمینی :
2 عدد
رب گوجه فرنگی :
1 قاشق غذا خوری
نمک و روغن : به مقدار کافی
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
برنج را با میزان آبی که لازم دارد ( 3 پیمانه ) با رب، نمک، سیب زمینی ریز شده به اندازه حبه قند و روغن روی حرارت ملایم گذاشته یا در پلو پز ریخته و به برق بزنید وقتی آب آن جوش رفت در قالب نچسبی که قبلاً داخل آن را چرب کرده اید بریزید و روی قالب را با فویل بپوشانید و در فر با حرارت متوسط نیم ساعت دم بیندازید. چنانچه خواستید رنگ ته دیگ پلو تیره و یا روشن تر شود زمان پخت را یا زیاد و کم کنید. و با انواع گوشت پخته (مرغ ،گوشت چرخ شده و یا ماهیجه) و سبزیحات آنرا تزیین کرده و نوش جان کنید .