برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

کیک ایتالیایی درست کنید ... + طرز تهیه

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


کیک ایتالیایی


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم کیک ایتالیایی ای (ای ای؟!) را به شما یاد بدهیم که حسابی خوشمزه و خوش طعم است. این کیک راست کار چای خوران حرفه ای است که یک فلاسک چای همیشه کنار خود دارند.

این کیک بسیار نرم است و همین که داخل دهان بگذارید آب میشود و نیاز به فشار با دندان ها و فک های ارجمند و گرامی شما ندارد. پس برای تنبل ها هم این کیک خیلی خوب است!!



   مدت زمان پخت : 100 دقیقه
  مناسب برای 3 نفر




  مواد مورد نیاز برای کیک :


آرد سفید : 250 گرم
شکر : 175 گرم
کره : 150 گرم (و یا روغن جامد 120 گرم)
یکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری
تخم‌مرغ : 2 عدد
شیر : یک پیمانه (یک لیوان معمولی)
وانیل : نصف قاشق چایخوری





  مواد مورد نیاز برای تزئین کیک :


شیر : 6 قاشق سوپخوری
شکر : 150 گرم
کره : 50 گرم
عسل : 50 گرم
گردوی خرد شده : 100 گرم
زرده تخم‌مرغ : 2 عدد






طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم.
کره را کمی گرم کرده داخل تخم‌‌مرغ‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌‌ها و کره مخلوط گردند.
شیر را اضافه می‌نماییم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید.
قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می‌پاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتی‌متر خالی بماند.
عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر ، 6 قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد.
دو عدد زرده تخم‌‌مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
قالب را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.
بعد قالب را بیرون می‌آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می‌دهیم.
این کیک را می‌توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد آنرا در قالب ریخته و طبخ می‌نمائیم.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد