ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم ماهی آزادی درست کنیم تا آنهایی که ماهی دوست ندارند هم بخورند. البته بیشتر آنهایی که ماهی نمیخورند به خاطر بوی ماهی است که نمیخورند وگرنه میخوردند اما حالا دیگر همه چیز تمام شده است! از این به بعد خواهند خورد.
همانطور که میدانید (هرچند احتمالش زیاد است که ندانید!) 80 درصد از مزه ی غذا به بوی آن بستگی دارد.
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
موسیر
2 قاشق سوپخوری
مرزه
2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی
یک دوم فنجان
کنسرو کنگر 1 قوطی(حدود300گرم)
فیله ماهی آزاد (هر قطعه حدود 120-170 گرم) 4 قطعه
آب یک دوم فنجان
شاهی بدون ساقه 1 دسته
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
موسیرها را در یک تابه با روغن زیتون با حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت دهید. سپس حرارت را زیاد کرده و آب لیمو ، مرزه، گوجه فرنگیهای خشک شده و مغز کنگر را به مدت 1 دقیقه آهسته هم بزنید و بجوشانید. ماهیها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و به مواد داخل تابه اضافه کرده و آب درون تابه ریخته به طوری که روی آنها را بپوشاند. بگذارید محتویات تابه بجوشد سپس حرارت را کم کنید . پس از 12 الی 15 دقیقه که ماهیها پخته شدند آنها را از تابه خارج کرده و بگذارید مواد آهسته بجوشد. شاهی را در 4 ظرف ریخته و ماهیها را روی آن بگذارید و با گوجه فرنگی و کنگر آنها را تزئین کنید و مواد داخل تابه را روی آن بریزید.
ارزش غذایی :
کالری : 328
چربی: 10
پروتئین: 32
کلسترول: 74
سدیم: 564
کربوهیدرات: 14