ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک خوراک خوشمزه از دیار آمریکا درست کنیم! این غذای خارجکی را آمریکایی های سرخپوست برای اینکه مقوی بود میخوردند تا گشنه شان نشود. یعنی این غذا به نوعی میتوان گفت فیل کُش است و بخوری دیگر تا دو روز سیری.
آآآآ آآآآ آآآ آآآ. هههههووووووو. هووووووو ...
ببخشید سرخپوست ها حمله کردند. من میرم دیگه ...
لوبیای تازه :
2 فنجان
نمک پاک شده :
به میزان لازم
ذرت درشت :
2 خوشه
روغن بدون نمک :
به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
سس غلیظ یا (سس بشامل) : 1/4 فنجان
گوشت ران ریز شده : 1/4 فنجان
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
1. لوبیای نازک را در یک ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. 1 قاشق چای خوری نمک اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد کنید و به اندازه 30 تا 40 دقیقه بپزید تا این که نازک و نرم شود. لوبیاهای تغییر شکل داده را از صافی جداگانه رد کنید.
2. ذرت را پوست بکنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده کرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخهای آن پاک شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده کرده تا دانههای ذرت را از چوبش جدا کنید.
3. ماهی تابه را داغ کرده و کره را در آن بیندازید، زمانی که آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه کرده و برای 1 تا 2 دقیقه با نمک و فلفل تفت میدهیم، خوب که تفت خورد لوبیا را اضافه کرده و برای 1 دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.
4. گوشت و سس را اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را کم کنید. سپس غذا را به 8 قسمت کرده و سرو کنید.
ارزش غذایی :
- کالری 141
- چربی 6 گرم
- چربیهای اشباع 4 گرم
- کلسترول 20 میلی گرم
- سدیم 246 گرم
- کربوهیدرات 18 گرم
- فیبر 3 گرم
- پروتئین 5 گرم
- ویتامین 7% سی (c)
- کلسیم 2%
- آهن 4%
- درصد ارزش روزانه مبنی بر کالری 2000