ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم استیک با استخوان را آموزش دهیم تا بپزید و نوش لعلت ما را به آرزو کشت. گفتا بندگی کن. گفتا بنده پرور آید!! ببخشید یه لحظه خط تو خط شد. منظورم این بود که نوش جان کنید!
از آنجایی که ما این پست را کُپ زدیم نوشته بود که اگر با روش ما بپزید آهن و سایر مواد مغذی اش از بین نمیرود و برای بیماران کم خونی خوب است! حالا ما نمیدانیم راست میگفتند یا نه! لطفا اگر کم خونی دارید این غذا را درست کنید و اگر اتفاقی برایتان افتاد قبل از اینکه مشکل تان حاد شود سریع بیایید اینترنت و بگویید به ما و بعدش زنگ بزنید 115 و با اورژانس بروید بیمارستان!
با تشکر ...
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده :
2 تکه (250 گرم)
سویا سس :
1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :
2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده :
1 عدد
پیازچه خرد شده : 100 گرم
نخود پخته : 50 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
نعناع : به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.