ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک پیتزای اصیل ایتالیایی (با صدای مازیار ناظمی بخوانید!) را به شما آموزش دهیم تا موقع خوردنش از آبهای ونیز رد شوید و به فلورانس برسید! سلامی به پسرک مو بور فلورانسی یعنی لئوناردو داوینچی بدهید و لقمه را از دهانتان بیرون بکشید و با کشی که پیتزا آمده از سایت www.wandg.ir خارج شوید و از رویا در بیایید!
خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (سایت www.wandg.ir) ، معصومی نژاد (پرهام وخشور) ، رُُرُرُرُرُرُممم !!
نان پیتزا یا خمیر پیتزا :
4 عدد
پنیر پیتزا :
1 پیمانه
پنیر پارمزان :
1 پیمانه
فلفل سیاه :
یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره : 1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده : 4 تکه
فلفل دلمهای قرمز درشت خرد شده : 2 عدد
پوست لیمو : 1 قاشق چایخوری
ترخون خشک : 2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده : 1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته : 1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده : یک چهارم پیمانه
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتیمتری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمهای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبهها قهوهای شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.
ارزش غذایی :
کالری: 679
چربی کلی: 28 گرم - چربی اشباع شده: 12 گرم - چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم - چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم - کلسترول: 84 میلی گرم - سدیم: 928 میلی گرم - کربوهیدرات: 69 گرم - قند: 5 گرم - فیبر: 4 گرم - پروتئین: 41 گرم - ویتامین C: 57 (% D V - کلسیم: 58 (% DV ) - آهن: 26 (% DV )