برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

پیتزای مرغ و ذرت ایتالیایی درست کنید... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


پیتزای مرغ با ذرت


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک پیتزای اصیل ایتالیایی (با صدای مازیار ناظمی بخوانید!) را به شما آموزش دهیم تا موقع خوردنش از آبهای ونیز رد شوید و به فلورانس برسید! سلامی به پسرک مو بور فلورانسی یعنی لئوناردو داوینچی بدهید و لقمه را از دهانتان بیرون بکشید و با کشی که پیتزا آمده از سایت www.wandg.ir خارج شوید و از رویا در بیایید!

خبرنگار صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران (سایت www.wandg.ir) ، معصومی نژاد (پرهام وخشور) ، رُُرُرُرُرُرُممم !!



   مدت زمان پخت : 20 دقیقه
  مناسب برای 4 نفر




  مواد مورد نیاز :


نان پیتزا یا خمیر پیتزا : 4 عدد
پنیر پیتزا : 1 پیمانه
پنیر پارمزان : 1 پیمانه
فلفل سیاه : یک دوم قاشق چای خوری
مغز ذرت در سس کره‌ : 1 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان پخته شده : 4 تکه
فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده : 2 عدد
پوست لیمو : 1 قاشق چایخوری
ترخون خشک : 2 قاشق چایخوری
سیر چرخ شده : 1 قاشق چایخوری
زیتون خرد شده بدون هسته : 1 پیمانه
جعفری تازه خرد شده : یک چهارم پیمانه




طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.
3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.
4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.



ارزش غذایی :

کالری: 679

چربی کلی: 28 گرم  -  چربی اشباع شده: 12 گرم  -  چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم  -  چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم  -  کلسترول: 84 میلی گرم  -  سدیم: 928 میلی گرم  -  کربوهیدرات: 69 گرم  -  قند: 5 گرم  -  فیبر: 4 گرم  -  پروتئین: 41 گرم  -  ویتامین C: 57 (% D V   -  کلسیم: 58 (% DV )  -  آهن: 26 (% DV )



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد