ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم آموزش پخت یک سالاد را بدهیم که با سینه بوقلمون درست میشود! یعنی این سالاد را فقط مایه دار ها میخورند وگرنه ما که پای بوقلمون را هم نمیتوانیم به عنوان شام یا ناهار بخوریم چه برسد به اینکه سینه اش را با سالاد بخوریم!!
من پیشنهاد میکنم به ادامه مطلب نروید تا تحریک نشوید. اینطوری بهتر است و از وقوع جرم و جنایت نیز کاسته خواهد شد.
سبزی مخلوط شده سالادی :
یک دوم پیمانه
برگ ریحان خرد شده :
یک فنجان
سینه بوقلمون ورق شده : (حدود1 تا 7 مثقال)
سه چهارم پیمانه
فلفل کبابی آماده شده :
یک شیشه کوچک
زیتون کلاماتا : چهار مثقال
گوجه کوچک نصف شده :
یک دوم سبد
اوکادو متوسط نگینی خرد شده : 1 عدد
پنیر پیتزا به دلخواه : چهار مثقال
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
1- سبزی سالاد را شسته و بگذارید تا خشک شود. بهتر است که در یک آبکش آب آن را بگیرید.
2- سبزیجات و بقیه مواد اولیه را به طور مساوی در چهار ظرف تقسیم کنید.
3- سرکه ، روغن ، نمک و فلفل را سریع مخلوط کنید و روی سالاد بچکانید.