ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک کوفته ای بپزیم که اسمش کوفته سوجوک است اما اینکه سوجوک چیست خودمان هم نمیدانیم چون مطلب را از سایت دیگر کُپ زدیم!!
حالا اصلا غذا را ول کنید و بی خیال شوید. موضوع خود سوجوک است! ممکن است حتی این کلمه فحش باشد! از مسئولان خواهشمندیم سوجوک را پیگیری کنند و در رسانه های عمومی اطلاع رسانی کنند تا عده ای را از این سردرگمی در بیاورند. با تشکر و تچکر از روحانی!
سوسیس :
100 گرم
تخم مرغ کامل :
1 عدد
پیاز :
1 عدد متوسط
سیب زمینی :
3 عدد
گوشت چرخ کرده : 100 گرم
فلفل سبز قلمی : 1 عدد
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
ادویه کاری :
به میزان لازم
روغن مایع :
به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
مواد مورد نیاز برای سُس :
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) کوفته :
ابتدا پوست سیب زمینیها را با برس و آب کاملاً تمیز کنید. سپس پوست آنها را بکنید و ورقه ورقه کنید. ادویه کاری و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینیها بمالید. بعد آنها را کف تابه یا ظرف مخصوص فر بچینید و مقدار کمی روغن زیتون روی آن بریزید. ظرف سیب زمینیها را در فری با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کمی سرخ شوند.
در ظرف دیگری سوسیس، پیاز و فلفل را مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده که باید گوشت گوساله باشد و تخم مرغ را به مخلوط سوسیس بیفزایید. نمک و فلفل قرمز را نیز بریزید و مواد را کاملاً ورز دهید. سپس از مایه آماده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید. گلولهها را در روغن داغ سرخ کنید.
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) سُس :
گوجه فرنگیها را همراه سیر رنده کنید و در تابه ای بدون افزودن روغن تفت دهید. سپس نمک و سس گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید. بعد کوفتههای سرخ کرده را به آرامی داخل آن بچینید و اجازه دهید 10 دقیقه با حرارت ملایم حرارت ببیند. پس از ده دقیقه کوفته آماده است و می توانید همراه سیب زمینیها برشته سرو کنید.