ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم سوپ سیب زمینی چینی را با هم درست کنیم. والا اون موقع ها که هنوز چین نیومده بود مادر بنده سیب زمینی را به 50 طرق مختلف در وعده های غذایی متفاوت به خورد ما میداد. الان که چین آمده جدیدا روشهای جدیدی هم برای پخت سیب زمینی آورده است.
فقط خدا به داد نسل های آینده برسد تا از سیب زمینی خوردن شبیه به سیب زمینی نشوند!
سیب زمینی :
3 عدد مکعبی خرد شده
هویج :
سه عدد خرد شده
کرفس :
سه شاخه خرد شده
شلغم کوچک :
یک عدد خرد شده
پیاز : یک عدد متوسط
گوجه فرنگی : یک عدد خرد شده
سیر : 5 حبه خرد شده
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
1- سیب زمینی، هویج، کرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ بریزید.
2- مقداری آب (تا حدی که روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.
3- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.
4- حرارت را کم کرده و تا یک ساعت بگذارید بپزند.
5- نمک و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه کنید.
6- تا 30 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.
نکته :
برای اینکه این سوپ به طعم سوپ چینی نزدیکتر باشد، میتوانید مقداری پودر زنجبیل به سوپ اضافه کنید.