برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

پیتزاهای لقمه ای درست کنید ... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


پیتزا کوچولو


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم پیتزا لقمه ای درست کنیم! این نوع و مدل از پیتزا خیلی مناسب برای مهمانی ها و جمع های خودمانی است. مثل وقتی که دوستتان را که یک نفر است به خانه دعوت میکنید! همچنین برای عصرانه و پیش غذا هم عالی ست.

برای مدرسه هم خوب است. کلا این غذا همه کاره است. آهان! تازه یادم اومد. برای سفر مثل کوه و جنگل که فوق العاده و بی نظیر است... باز دیگر چه میخواهید از یک غذا؟ این همه کاربرد! رویتان میشود به ما لایک ندهید و خوراک را درست نکنید؟!

راستی یادم رفت! هر جا من نوشتم پیتزا شما بخوانید کش لقمه! چون فرهنگستان ادب فارسی این واژه را جایگزین پیتزا کرد!!



   مدت زمان پخت : 200 دقیقه
  مناسب برای 5 نفر





لوازم مورد نیاز : ماهی تابه، سینی فر، وردنه، کاغذ روغنی (کاغذ قنادی)




  مواد مورد نیاز برای سُس :


کنسرو گوجه فرنگی : 1 قوطی
پیاز : 1 عدد
سیر : 2 پر
آویشن (Oregan) : به میزان لازم
نمک : نصف قاشق چای خوری






  مواد مورد نیاز برای خمیر :


آب : نیم لیتر
آرد سفید : 1 کیلو (تقریبا ١١ دسی لیتر)
مایه خمیر : 50 گرم
نمک : 2 قاشق چایخوری
روغن (روغن زیتون بهتر است) : 4 قاشق سوپ خوری






  مواد مورد نیاز برای داخل پیتزا :


پنیر پیتزا : 600 گرم
پپرونی (یا گوشت چرخ کرده) : 50 گرم
ژامبون (یا گوشت چرخ کرده) : 50 گرم






طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


آب را تا ٣٧ درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک و روغن زیتون را هم بیفزاید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید، خمیر را خوب ورز دهید .
پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا برای مدت ٤٥ دقیقه در جای تاریک به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دو برابر شده باشد.


وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها دو چانه بزرگ درست کنید، مقداری آرد روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پارچه تمیز بپوشانید و برای ١٥ تا ٢٠ دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.





برای تهیه سس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در مخلوط کن خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است. بعد از آن گوجه‌های خورد شده را در آن بریزید آویشن و کمی نمک بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. اگر از گوشت چرخ کرده می‌خواهید استفاده کنید آنرا قبل از استفاده سرخ کنید.





حالا پس از اینکه چانه‌های خمیر استراحت کرد، هر چانه را جداگانه روی میز روی مقدار آرد قرار دهید و با وردنه پهن کنید. بعد روی خمیر را سس بزنید و گوشت‌های انتخابی را روی آن بریزید و پنیر پیتزا را هم بیفزاید و بعد از یک طرف خمیر را لوله کنید به صورتی که بشکل یک لوله در آید، بعد با کارد آشپزخانه خمیر را ببرید، ضخامت هر قطعه (لقمه) پیتزا باید تقریبا ٣ سانتیمتر باشد.
روی سینی فر را با کاغذ روغنی (کاغذ قنادی) بپوشانید و قطعات پیتزا را با فاصله روی آن قرار دهید، بعد مقداری هم پنیر روی هر کدام از لقمه‌ها بریزید و آنرا در فر وسط فر قرار بدهید. فر باید قبل از استفاده تا ٢٢٠ درجه سانتی گراد گرم شده باشد. وقتی پیتزا ها خوب پخت آنرا خارج کنید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد