ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم آموزش درست کردن سُسی را بدهیم که آنهایی که سُس نمیخورند از این به بعد سُس بخورند! چون این سس بسیار سالم است و حتی خوردنش نه تنها ضرر ندارد بلکه سود نیز دارد.
پس ای آنهایی که تا به حال سس نمیخوردید و سالاد را همینجوری خالی خالی (به قول کلاه قرمزی!) میخوردید ، بیایید این سس را درست کنید و با سالاد میل بفرمایید تا هم از لحاظ مزه و هم از لحاظ سلامتی کامروا شوید.
سبزیجات خرد شده (نعنا-ترخان-ریحان) :
یک فنجان
ماست :
دو فنجان
نمک و فلفل :
به مقدار کافی
روغن زیتون :
یک قاشق غذاخوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
ماست را با نمک و فلفل خوب هم می زنیم تا کاملا صاف شود بعد سبزیجات و روغن زیتون را با آن مخلوط می کنیم و مصرف می نمائیم. این سس را می توان با انواع سبزیجات پخته شده مثل کرفس، هویج و لوبیای سبز سرو کرد. این سس جایگزین خوبی برای سس مایونز میباشد و برای افرادی که کلسترول بالا دارند نیز توصیه میشود.