ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک سالادی با فلفل دلمه ای درست کنیم که فقط فلفل دلمه ای و پیاز دارد. این سالاد را البته من دوست ندارم و به شما هم توصیه نمیکنم اما شما به حرف های من وقعی ننهید و کار خودتان را بکنید. این سالاد البته برای انهایی که فلفل دلمه ای را دوست دارند خیلی میتواند خوشمزه باشد.
فلفل دلمه سبز :
1 عدد
فلفل دلمه قرمز :
1 عدد
پیاز :
2 عدد
فلفل سبز :
5 عدد
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
نعناع تازه : 1 قاشق غذاخوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
فلفل دلمه قرمز و سبز را داخل یک تابه داغ قرار دهید و مرتب آن ها را بچرخانید تا کمی نرم شوند. سپس فلفل ها را از وسط نصف کرده، وسط آن ها را خالی کرده و برش بزنید. فلفل سبزها را نیز داخل تابه نچسب حرارت دهید. پیازها را به 4 قسمت برش زده و داخل تابه حرارت دهید تا سطح آن ها طلایی رنگ شود. نعناع را به همین روش حرارت دهید. مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.