ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک خورشی به شما یاد بدهیم که مطمئنیم پشت سرمان کلی آه و نفرین خواهد بود زیرا بچه ها معمولا از اینجور خورشت ها خوششان نمیآید و کلی به کسی که این را به مادرشان یاد داد فحش میدهند!!
اما اشکالی ندارد زیرا ما برای سلامتی شما و فرزندتان حاضریم سپر بلا شویم و فحش بخوریم!
مظلوم نمایی را حال کردید؟!
گوشت قیمه شده :
500 گرم
لوبیا سبز :
600 گرم
گوجه فرنگی ریز : (گوجه فرنگی درشت ۴ عدد)
۱۵ الی ۲۰ عدد
لیمو عمانی :
3 عدد
آرد : 1 قاشق
پیاز سرخ شده بدون روغن : 2 قاشق غذا خوری
روغن حیوانی مخصوص سرخ کردن
نمک و زرد چوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : 1 الی 1/5 قاشق
پیاز درشت رنده شده : 1 عدد
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
گوشت و لوبیا و پیاز رنده شده را با نمک و زرد چوبه بپزید. این خورش به صورت آب پز تهیه و برای افرادی که طالب غذای آب پز هستند. آرد را با کمی روغن تفت دهید و به آن کمی آب اضافه کنید تا از هم باز شود و در خورش بریزید با این کار آب خورش غلظت پیدا میکند لیمو عمانی را با پوست تکه تکه کنید و دانه و محور وسط لیمو را جدا کنید و آنرا در خورش بریزید رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. اگر مثل تصویر ، گوجه فرنگی ریز بود که درسته در غذا بریزید و اگر درشت بود پوست و دانه گوجه فرنگی را گرفته و آنرا به اندازه بند انگشت ریز کنید و به همراه پیاز سرخ شده و زعفران در خورش بریزید و چند جوش که خورد حرارت را خاموش کنید گوجه فرنگی نباید زیاد پخته و له شود هر چه کمتر حرارت ببیند خوشمزه تر است و ۵ دقیقه حرارت کافیست.