ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم فقط بگوییم که آبگوشت غوره و گوجه فرنگی چطور درست میشود که البته پیش نیاز این کار این است که شما از قبل درست کردن آبگوشت را بلد باشید و اگر بلد نیستید بروید یاد بگیرید و بعد بیایید این مطلب را بخوانید چون اینجا آموزش آبگوشت نداریم!
حالا بروید ادامه مطلب!
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
آبگوشت غوره و گوجه هم مثل سایر آبگوشتهاست و مواد پایه آن گوشت و نخود و لوبیاوسیب زمینی و پیاز است. در این آبگوشت یک ربع به آخر طبخ غوره و گوجه را در یک صافی مخصوص غذابه آبگوشت اضافه کرده و زمانیکه پخت آن را له کرده و صاف میکنیم تا دانه های غوره و پوست گوجه فرنگی گرفته شود و آن را در آبگوشت میریزیم تا با آبگوشت جوشیده و طعم آن را ترش و خوشمزه کند. بهتر است همیشه کمی از سیب زمینی پخته را هم در آبگوشت له کنیم تا آب آبگوشت غلیظ و خوشمزه شود. در آخر به آبگوشت نعناع داغ اضافه می کنیم .