ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک کوکو سبزی شیک و مجلسی و مهمان پسند را به شما یاد دهیم تا وقتی مهمان آمد به منزلتان (مخصوصا مادر شوهر و خواهر شوهر) چشم و چالش در بیاید از این همه هنر!
تازه عروس ها اگر میخواهید هنر آشپزی خود را به رخ بکشید از همین اول دست به کار شوید و گربه را دم حجله بکشید !!
سبزی (ریحان ، ترخون ، شوید ، گشنیز و جعفری) خرد شده :
250 گرم
تخم مرغ :
3 عدد
گردوی خرد شده :
2 الی 3 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده :
1 عدد
آرد : 1 الی 2 قاشق غذا خوری
نمک ، زردچوبه و فلفل : به مقدار لازم
روغن : برای سرخ کردن
نان تست سبوس دار : 10 الی 12 عدد
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
همه مواد را با هم مخلوط کنید. با کارد وسط نان های تست را در آورید. از ماهیتابه نچسب با کف ضخیم و در دار استفاده کنید. کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نانهای تست را در ماهیتابه قرار دهید و از مایه کوکو وسط آنرا پر کنید و شعله را کم کنید و در ماهیتابه را ببندید وقتی یک طرف پخته شد کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزید و بقیه کوکو را به همین ترتیب سرخ یا بهتر بگویم بپزید. اگر در ماهیتابه روغن زیاد بریزید به علت بافت اسفنجی نان تست روغن زیادی به خود میکشد و بهتر است از روغن به حدی که کف ظرف چرب شود استفاده کنید.