برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

شیرینی کاراملی درست کنید ... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


شیرینی کارامل


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه شیرینی کارامل را به شما آموزش دهیم. همانطور که در بالا می بینید وسط این شیرینی کارامل سوراخ است تا سُس را داخل این سوراخ بریزیم. درست مثل سر ساختمان که سیمان درست میکنند و وسطش را آب میریزند!

در ادامه مطلب هم طرز تهیه و مواد مورد نیاز شیرینی کاراملی را قرار دادیم و هم طرز تهیه سس آن را ...




   مدت زمان پخت : 80 دقیقه
  مناسب برای ... نفر




  مواد مورد نیاز برای شیرینی کارامل :


شکر (ترجیحا شکر قهوه ای) : نصف لیوان
کره : 230 گرم
تخم مرغ درشت : 3 عدد
آب : دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : یک قاشق
نمک : یک چهارم قاشق مرباخوری
آرد : یک و سه چهارم لیوان
پودر کاکائو : یک چهارم لیوان
گردو ریز خرد شده : 2 لیوان 




طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) شیرینی کارامل : 


فر را روی ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سینی فر را در طبقه وسط قرار دهید.

کف ۲ سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

شکر و کره را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا نرم و سبک شود.

زرده تخم مرغ، آب، وانیل و نمک را به کره اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

سفیده ها را بزنید تا کف دار شود. گردوها را نیز در ظرف جداگانه بریزید.

خمیر هر شیرینی به اندازه ۲ قاشق مرباخوری را به شکل توپک با دست فرم دهید، توپک ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس گردوها بغلتانید. توپک ها را روی سینی قرار داده و با استفاده از پشت قاشق مرباخوری یا انگشت فشار دهید.

شیرینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کنید. کمی سس کارامل را در حفره روی شیرینی بریزید و دوباره برای ۷ دقیقه تا این که کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.


 










  مواد مورد نیاز برای سس شیرینی کارامل :


شکر : یک و نیم لیوان
آب : یک سوم لیوان
خامه غلیظ : یک و نیم لیوان
عصاره وانیل : نصف قاشق مرباخوری 





طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) سُس شیرینی کارامل :


آب و شکر را در ظرف مخلوط کنید و روی حرارت کم با در پوشیده قرار دهید تا شکر آب شود. حرارت را زیاد کنید، در ظرف را بردارید و بگذارید به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد تا کمی قهوه ای شود. هر چند دقیقه آ ن را هم بزنید و مراقب باشید زیرا در این مرحله امکان سوختن کارامل وجود دارد. خامه و وانیل را اضافه کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا سس غلیظ و یکدست شود.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد