ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم آموزش درست کردن آش آلو را که خوارکی ست بس خوشمزه به شما بدهیم. همانطور که از اسم این آش پیداست بخش اعظمی از مواد تشکیل دهنده اش آلو است و البته سبزی که برای هر آشی نیاز مبرم و ضروری ست ...
برنج :
1 استکان
گوشت چرخ کرده :
0/5 کیلو
سبزی آش :
1 کیلو
پیاز :
3 عدد
لپه : نصف استکان
آلوی تازه : 1 کیلو
یا آلوی خشک : 250 گرم
نمک : به مقدار کافی
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
فلفل : به مقدار کافی
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
پیاز را سرخ کنید و زردچوبه را به آن بیفزایید . لپه و برنج را با پیاز در آب بریزید و بپزید . گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید. برنج و لپه که نیم پز شدند ، سبزی خرد شده را در آن ها بریزید . پس از پختن سبزی ، کوفته ریزه ها به مواد قبلی بیفزایید. هسته آلوی تازه را بگیرید و در آخر کار اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. در مورد آلوی خشک باید زودتر آن را در آش ریخت. با نعنا داغ و پیاز داغ روی آش را تزئین کنید .