برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

خورش ریواس درست کنید. (به دو روش!) + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


خورش ریواس


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی خورش ریواس را به دو روش به شما آموزش دهیم. البته این دو روش خیلی جای تعجب ندارد. مثلا مادر بنده همین تخم مرغ یا سیب زمینی را با بیش از 67 روش درست میکند. باور کنید!

مثلا تخم مرغ با سیب زمینی ، اُملت ، تخم مرغ بهم زده ، تخم مرغ عسلی ، سیب زمینی مربعی ، سیب زمینی چیپسی و ...

در مورد مزه ریواس هم باید بگویم که ترش است و مناسب برای فصل بهار. ای گفتی بهار ... دلم تنگشه!



   مدت زمان پخت : 100 دقیقه
  مناسب برای 4 نفر




  مواد مورد نیاز برای روش اول :


ریواس : یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلو گرم
پیاز : 2 عدد
شکر : 2 تا 3قاشق سوپ‌خوری
روغن، نمک و فلفل : به میزان لازم
نعنا تازه : 150 گرم
جعفری تازه : 250 گرم



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) برای روش اول :


1- ابتدا پیازها را پوست کنده، بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و رو شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2- گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا 2 تا 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.
3- در این فاصله ریواس‌ها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات 3 سانتی‌متری یا به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید. از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن، ریز خرد کنید.
4 - حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
نکته: مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.

5- بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکته یک: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود.
نکته دو: با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.









  مواد مورد نیاز برای روش دوم :


ریواس : یک و نیم کیلوگرم
گوشت بدون استخوان : نیم کیلوگرم
پیاز : یک عدد
زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) برای روش دوم


در این روش نیز مانند روش قبل، ابتدا پیاز را سرخ کرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان 3-2 لیوان آب را اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد؛ سپس پودر زعفران را به آن اضافه کنید. در آخر ریواس را افزوده، بعد از گذشت 10 دقیقه نوش‌جان کنید.
نکته: توجه داشته باشید در این روش به جای نعنا و جعفری، از زعفران به عنوان طعم‌دهنده استفاده شده است.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد