ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش درست کردن قیمه پلو را به شما بگوییم تا دیگر این راز نزد ما نماند. خسته شدیم بس که بار سنگین راز درست کردن قیمه پلو را به دوش کشیدیم!!
ولی جدا از شوخی یک قیمه پلو است و یک ایرانی! البته یک قیمه پلو و یک ایرانی حال است بتوانند در یک زمان و در یک مکان کنار هم باشند زیرا قیمه پلو قطعا توسط همان یک ایرانی خورده خواهد شد و این مسئله توسط دانشمندان ریاضی دانشگاه هاروارد اثبات شده. یعنی مریم میرزاخوانی ...
برنج :
3 پیمانه
گوشت چرخ کرده :
300 گرم
لپه :
1 پیمانه
سیب زمینی :
2 عدد
لیمو عمانی : 3 عدد
رب گوجه فرنگی : ۵/۱ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده :
۲ قاشق غذا خوری
دارچین : 1 قاشق غذا خوری
روغن : به میزان لازم
نمک و زرد چوبه : به مقدار کافی
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
گوشت چرخ کرده و لپه را با نمک و زردچوبه بپزید و در آخر با رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی و پیاز سرخ شده و دارچین مزه دار کنید و بگذارید آبش کاملاً جوش رود. سیب زمینی را ریز و سپس سرخ کنید (توجه داشته باشید که لیمو عمانی را با پوست ریز کنید و بعد به غذا اضافه کنید تا هم غذا مزه ترش بگیرد و هم به واسطه پوست لیمو معطر شود) می توانید برنج را هم به صورت آبکش و هم به صورت کته درست کنید و بعد در دیس بکشید و مواد آماده را روی آن بریزید و یا یک کفگیر برنج بکشید و روی آن یک کفگیر از مواد آماده و دو باره برنج و بعد ازمواد آماده و آن قدر تکرار کنید تا ظرف شما پر شود .