ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش درست کردن کباب ترکی را برملا کنیم! اگر شما هم برنامه های ترکی و آن گوشت های آویزان شده و مردی که با چاقو لایه لایه گوشت را جدا میکند می بینید پس این مطلب را تا آخر بخوانید چون حتما دلتان میخواهد.
اصلا کسی که این چیزها را ببیند و دلش نخواهد مشکل روانی دارد! والا ...
گوشت چرخ کرده :
نیم کیلو
گوجه فرنگی :
4 عدد
پیاز :
یک عدد متوسط
آرد گندم :
نصف پیمانه
روغن و ظرف گود برای سرخ کردن
برنج در صورت تمایل
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
گوشت ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی و چنگ میزنی و بعد به اندازه گردو تو دستت درستشون میکنی و بعد آرد رو که توی بشقابی ریختی گوشت ها رو روی آرد قل میدی تا همه سطحش یک لایه نازک آردی بشه و بعد گوشت های فلفلی رو توی روغن که گذاشتی حسابی داغ شده میاندازی و میذاری سرخ بشن بعد در میاری و میچینی تو ظرف تا روغنشون گرفته بشه. حالا گوجه فرنگی ها رو رنده میکنی و با کمی نمک و فلفل قرمز توی یه قابلمه میریزی به همراه کمی روغن زیتون و میذاری بپزه و بصورت رب و غلیظ در بیاد حالا گوشت ها رو توی اون سس گوجه فرنگی در حال جوش میریزی و میذاری کمی به خورد گوشت ها بره و بعد همونطوری سرو میکنید. میتوانید این غذا را با برنج سرو کنید.