ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم شیوه درست کردن مرغ سوخاری را به شما آموزش دهیم. با این روش شما میتوانید از همان مرغ سوخاری هایی درست کنید که عکسش بالای رستوران ها زده است. البته هیچ وقت شبیه عکس نمیشود. داخل رستوران هم که بروید همین است ...
پیاز رنده شده :
۱ عدد
گوشت چرخ شده مرغ :
۵۰۰ گرم
پودر سیر و موسیر :
۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا رنده شده :
۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم
سیر رنده شده : ۱ حبه
آرد سوخاری : به میزان لازم
نمک و زردچوبه : به مقدار کافی
روغن برای سرخ
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر ، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به شکل دلخواهتان در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.