ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم غذای دریایی با سس ویژه ی خودش را به شما یاد دهیم. این خوراک که معمولا با ماهی های جنوبی درست میشود خاصیت غذایی و فراوانی دارد و به دلیل دستور تهیه ویژه اش که تشکیل شده از مواد غذایی منحصر به فردی است ، مزه ی فوق العاده ای دارد.
ماهی حلوایی فیله شده :
4 عدد
نمک و فلفل سیاه :
به میزان لازم
دانه کنجد :
2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون :
1 قاشق سوپخوری
آب پرتقال :
یک دوم فنجان
پرتغال پوست کنده و قسمت شده : 2 عدد
لیمو : 1 عدد
پیازچه : 2 قاشق سوپخوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
ماهی ها را با نمک و فلفل آغشته کنید و کنجد را روی آن بپاشید. سپس در روغن زیتون که با حرارت ملایم در تابه گرم شده آنرا به آرامی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس آنها را در یک دیس گذاشته گرم نگهدارید. حرارت را کم کنید و آب پرتغال را درون تابه ریخته و هم بزنید تا غلیظ و شیرین شود . سپس آنرا روی فیلههای ماهی ریخته و با پرتغال و لیموترش تکه تکه شده تزئین کنید.
ارزش غذایی: کالری : 213 - چربی: 7 - پروتئین: 23 - فیبر: 3 - سدیم: 162 - کربوهیدرات: 15