ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی سوهان عسلی را بدهیم که خیلی خوشمزه و شیرین است و خوب طبعا باب میل بچه ها و بیشتر از بچه ها ، پدر و مادر ها است!
البته این سوهان عسلی کالری زیادی دارد و باید به آن توجه شود. به خاطر همین در انتهای مطلب ارزش غذایی این خوراک شیرین و همه سپند را آوردیم تا دیابتی ها و چاق ها حواسشان جمع باشد و بعدا گله نکنند که شما ما را کله پا کردید !!
بادام :
150 گرم
شکر :
150 گرم
عسل :
2 قاشق سوپخوری
آب : 1 استکان کوچک
روغن آبکرده : 3 تا 4 قاشق سوپخوری
زعفران :
1 قاشق چایخوری کوچک
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم. شکر ، عسل ، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته ، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم ، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکرآب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود.) بادام آن را اضافه می کنیم و یکی دوباربه هم می زنیم سپس زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم و حرارت را خیلی ملایم می کنیم. زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کرده ، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.
نکته: کل مواد این شیرینی محتوی 1200 کالری انرژی است. در صورتی که از این مواد 20 عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای 60 کالری انرژی خواهد بود . این شیرینی از آنجا که محتوی بادام است برای یک فرد معمولی ، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.