برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

قلیه ماهی جنوبی درست کنید ... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


قلیه ماهی


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم قلیه ماهیِ خوشمزه ی جنوبی را آموزش دهیم تا با خوردن اولین لقمه اش بروید به بندر و فکر کنید که در قایق ماهیگیرهای دستار بر سر نهاده ی بندرعباسی و خوزستانی نشسته اید و روی موج تلو تلو میخورید و برایتان تبل مینوازند !!

یعنی اگر چشمانتان را ببنید و این دو خط بالا را تصور کنید نمیدانید چه حالی دارد ...

دلم آب شد. میخوام برم جنوب!



   مدت زمان پخت : 80 دقیقه
  مناسب برای 6 نفر




  مواد مورد نیاز :


ماهی : 2 کیلوگرم (از نوع ماهیهای شیر، سنگسر، هامور یا شوریده)
پیاز متوسط : 3 تا 4 عدد
گشنیز : 1 کیلو گرم
شنبلیله : 250 گرم
تمبر هندی : 200 گرم
زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
سیر : 1 بوته
فلفل قرمز کوبیده شده : به مقدار لازم
روغن : 200 گرم 




طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود؛ بعد آنرا ریز خرد می‌کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سیر را می‌کوبیم و در پیاز می‌ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می‌گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می‌گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می‌گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می‌ریزیم. تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می‌کنیم و در پارچه نازکی ریخته، شیره آن را می‌گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می‌کنیم؛ زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می‌نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر، کمی سرخ می‌کنیم؛ 2 تا 3 لیوان آب در آن می‌ریزیم و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می‌کنیم. نوش جان!


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد