برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

بستنی ایتالیایی درست کنید ... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


بستنی ایتالیایی


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم بستنی ایتالیایی را آموزش دهیم که مخصوص فلورانس و ونیز است و همین که بگذارید در دهانتان خودتان را روی آب های ونیز حس خواهید کرد و در شهر فلورانس کنار لئوناردو داوینچی قرار خواهید گرفت !!

پس اگر پول سفر به ایتالیا را ندارید این بستنی را درست کنید و بخورید. درست مثل معتادان که پول و علم سفر به فضا را ندارند اما به جایش مواد میکشند و با قیمت خیلی ارزان تر میروند فضا!! این هم همونجوری است.



   مدت زمان پخت : 150 دقیقه
  مناسب برای 2 نفر




  مواد مورد نیاز :


پودر ژلاتین : یک‌ قاشق‌ چایخوری‌
شیر : یک‌ دوم‌ پیمانه
کره‌ بدون‌ نمک‌ : 60 گرم‌
وانیل‌ شکری : 2 قاشق‌ چایخوری‌
آب : 1 قاشق‌ غذاخوری‌
سفیده‌ تخم‌مرغ‌ : 3 عدد
پودر شکر : یک‌ دوم‌ پیمانه‌
شربت‌ قند : یک قاشق‌ غذاخوری‌
بیسکویت : 120 گرم



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


ابتدا آب‌ را داخل‌ یک‌ کاسه‌ کوچک‌ بریزید و پودر ژلاتین‌ را روی‌ آن‌ بپاشید و اجازه‌ دهید تا ۲ الی‌ ۳ دقیقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شیر، کره‌ و وانیل‌ را در قابلمه‌ای‌ مخلوط کرده‌ و روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قراردهید، سپس‌ این‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنید تا شیر گرم‌ و کره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روی‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتین‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ کنید تا کاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذارید این‌ مایه‌ خنک‌ شود و چندبارهم‌ بزنید تا سفت‌ نشود.


پس‌ از این‌ مراحل‌ سفیده‌ها را در کاسه‌ بزرگی‌ با همزن‌ دستی‌ یا برقی‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنید تا کاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شکر را به‌ تدریج‌ به‌ سفیده‌ها اضافه‌ کنید و به‌ هم‌ بزنید تا زمانی‌ که‌ رنگ‌ مایع‌تان‌ کاملا غلیظشود، در این‌ حین‌ آب‌لیمو را نیز به‌ آن‌ اضافه‌ کنید و به‌ مدت‌ ۳۰ ثانیه‌ دیگر به‌ هم‌ بزنید. پس‌ از آن‌، مخلوط شیر را که‌ خنک‌ شده‌ به‌ تدریج‌ به‌ مواد اضافه‌ کنید و آرام‌ مخلوط کنید.


در این‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستنی‌ساز بریزید و در صورتی‌ که‌ این‌ دستگاه‌ را در اختیارنداشته‌ باشید مواد را در ظرف‌ پلاستیکی‌ گودی‌ بریزید و آن‌ را در فریزر با درجه‌ بالا قرار دهید.
بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدریج‌ سفت‌ می‌شود، در این‌ هنگام‌ آن‌ را از فریزر خارج‌ نمائید و با همزن‌ آن‌ قدربزنید تا نرم‌ و یکدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بیسکویت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ کنید. سپس‌ در ظرف‌ را محکم‌ ببندید و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فریزر با درجه‌ کم‌ بگذارید.
قبل‌ از مصرف‌ بستنی‌، آن‌ را در مایکروویو قرار دهید تا کمی‌ نرم‌ شود، برای‌ تزئین‌ می‌توانید از گیلاس‌ وویفر استفاده‌ نمایید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد