برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

هویج پلو درست کنید ... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


هویج پلو


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم هویج پلو را آموزش دهیم اما لطفا اگر شما مادر خانواده هستید و دارید این مطلب را میخوانید به بچه هایتان نگویید که از کجا یاد گرفتید روش پختن این خوراک را! چون کلی فحش میدهند به کسی که به شما آموزش پختن این برنج را داد.

البته جدای از مزه اش که مورد پسند جوان ها و نوجوان ها شاید نباشد بسیار غذای مغزی و پر فایده ای است. پس وقعی به فحش های فرزندان تان نگذارید چون ما گردنمان از مو بازیکتر است و حاضریم برای سلامتی شان فحش بخوریم! شاید الآن فکر کنید که دارم مظلوم نمایی میکنم اما باید بگویم که درست فهمیدید و شما خیلی زرنگ هستید و من دارم مظلوم نمایی میکنم. آفرین بر شما ...



   مدت زمان پخت : 70 دقیقه
  مناسب برای 7 نفر




  مواد مورد نیاز :


هویج : یک کیلوگرم
برنج : یک کیلوگرم یا 6 پیمانه
شکر : 200 گرم یا یک لیوان
روغن مایع سرخ‌کردنی : 6 قاشق سوپ‌خوری
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
زعفران ساییده شده : به مقدار لازم
پیاز متوسط : یک عدد
دارچین : نصف قاشق سوپ‌خوری
نمک : به میزان لازم



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


1. ابتدا برنج را پاک کرده و با مقداری نمک در آب خیس کنید. هویج‌ها را با پوست‌کن پوست بگیرید و پس از شست‌شو با چاقو به صورت خلال‌های باریک خرد کنید.
نکته: از رنده درشت نیز می‌توانید برای این منظور استفاده کنید.

2. تابه‌ای آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود، سپس هویج‌های خلال شده را داخل روغن تفت دهید. بعد از تفت دادن خلال هویج، شکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شکر جوشیده و خلال هویج در این شیره کمی بپزد. در ضمن، زعفران ساییده شده را نیز به آن اضافه کنید و پس از یکی دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید؛ به این ترتیب مایه هویج پلو آماده می‌شود.

3. پیاز را پوست کنده و بعد از شستن، در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین را نیز به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را به صورت کوفته‌های ریزی درآورید.داخل تابه‌ای کمی روغن بریزید و کوفته ریزه‌ها را در روغن قرار دهید و روی اجاق گاز بگذارید تا تفت داده شود. کوفته ریزه‌ها را به مخلوط هویج خلال شده اضافه کنید.

4. در قابلمه‌ای آب را بجوشانید و برنج خیس‌خورده را به آن اضافه کنید و پس از مدتی جوشیدن، آن را آبکش کنید. در پایان قابلمه بزرگی آماده کرده و پس از ریختن نیم‌پیمانه آب و روغن در قابلمه نان یا سیب‌زمینی را کف آن بچینید؛ سپس روی آن را با لایه‌ای از برنج آبکش‌شده بپوشانید. حالا نوبت مایه هویج پلوی روی برنج است. این کار را به صورت لایه لایه آن‌قدر تکرار کنید تا مایه و برنج تمام شود. در پایان روی برنج را مقداری آب و روغن بریزید و آن را به روش معمول پخت برنج، دم کنید. سپس خلال پسته را نیز در کمی روغن تفت داده و برای تزئین آماده کنید. پس از آنکه برنج دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با خلال پسته و پلوی زعفرانی تزئین کنید.




نکته1 : شما می‌توانید به جای آنکه کوفته ریزه‌ها را با خلال هویج مخلوط کنید، آنها را به هنگام کشیدن غذا در دیس، در لابه‌لای برنج بریزید.
نکته2 : بعضی‌ها هویج پلو را با مرغ بیشتر دوست دارند بنابراین به جای گوشت چرخ کرده از مرغ استفاده می‌کنند. برای این میزان هویج پلو، یک عدد یا 1/5 کیلوگرم مرغ نیاز است.
نکته3 : با توجه به اینکه هویج پلو دارای شیره شکر است و این شیره به ته دیگ نیز منتقل می‌شود، احتمال سوختن این غذا از دیگر پلوهای مخلوط بیشتر است. بنابراین یا زیر اجاق گاز را بسیار کم کنید یا اینکه از شعله پخش‌کن استفاده کنید. معمولا حدود 3 ربع ساعت، زمان کافی‌ برای دم کشیدن این پلو خواهد بود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد