برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

با ذرت و انبه سالاد درست کنید ... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


سالاد ذرت و انبه


در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک سالاد خوشمزه با استفاده از انبه و ذرت و چند ماده ی خوشمزه دیگر به شما آموزش دهیم.

البته جدای از این مواد مغذی ، بهترین قسمت این سالاد پودر کاری است که بوی سوسیس میدهد و ما بچه های خوابگاه دانشجویی حتی در تخم مرغ نیمرو و اُملت هم از این بوی خوب استفاده میکردیم.  امیدوارم از این تجربه ی گرانبهای ما دانشجویان خوابگاهی در تمام غذاها بهره ببرید ...




   مدت زمان پخت : 45 دقیقه
  مناسب برای 2 نفر




  مواد مورد نیاز :


ذرت شیرین تازه تمیز شده : 4 عدد
انبه بزرگ رسیده : 2 تا 3 عدد
پیاز قرمز متوسط : 1 عدد
روغن زیتون : 5 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش تازه : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 1 قاشق چای خوری
پودر کاری : 2/1 قاشق چای خوری
نمک : 2/1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 8/1 قاشق چای خوری
آروگولای : تازه 3 فنجان





طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


با دقت دانه های ذرت را از ساقه آن ببرید، شما به 2 فنجان از دانه های ذرت نیاز دارید. دانه و پوست انبه را بگیرید و هر انبه را 12 برش کنید و پیاز را هم پوست گرفته بدون گرفتن ریشه آن پیاز را به 6 قسمت برش دهید تا برشها از هم جدا نشوند.
در یک ماهی تابه در حرارت متوسط مغزهای ذرت و 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون ریخته و کمی تفت دهید تا ذرتها قهوه ای طلایی شوند.
در یک کاسه متوسط برشهای انبه و پیاز را به ریخته به آرامی هم بزنید روی حرارت قرار داده و برای 3 دقیقه آنها را تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند. آنها را به یک کاسه متوسط انتقال دهید.
در یک کاسه کوچک آب لیمو و شکر و پودر کاری و نمک و فلفل سیاه و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را ریخته هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
1 قاشق غذاخوری از سس را روی مخلوط ریخته و به آرامی هم بزنید در آخر آروگولای تازه را به مخلوط ذرت و انبه و پیاز اضافه کنید و باقیمانده سس را به آن بزنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد