ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک سالاد لذیذ را که با استفاده از نان و دانه های سویا درست میشود به شما آموزش دهیم.
فقط برای تصور میزان خوشمزگی این سالاد همین را به شما میگوییم که نان خیس شده و نرم شده ی آن را که زیر سالاد قرار گرفته تصور کنید!
من دیگه حرفی ندارم !!
پنیر فتا :
4/3 فنجان
ماست کم چربی :
2/1 فنجان
ریحان تازه خرد شده :
2 قاشق غذا خوری
سیر کوچک رنده شده :
1 عدد
دانه سویا تازه یا یخ زده : 300 گرم
لوبیا سبز تمیز شده : 600 گرم
سس بالزامیک : 1 نسخه
گوجه فرنگی زرد : نصف شده 2 فنجان
نان تست برشته شده : 12 برش
برگ ریحان تازه برای تزیین
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
این سالاد، بدون گوشت میباشد اما کاملاً مقوی و سرشار از پروتئین است و در سس مخصوص آن از ریحان، روغن زیتون و سرکه استفاده شده است.
در یک کاسه پنیر فتا و ماست را مخلوط کنید و با استفاده از چنگال آنها را به صورت پوره در آورید. ریحان و سیر با نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و برای 8 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
در یک ماهی تابه 8 فنجان آب نمک ملایم بریزد و بگذارید روی اجاق تا داغ شود، سپس لوبیا سبز و سویا را به آن اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید، تا وقتی که پخته شوند و یا در حدود 6 تا 8 دقیقه آنها را بپزید، سپس خشک کنید بگذارید تا خنک شود. سس را آماده کنید.
به مخلوط دانه ها گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و نم نم نصف سس را به روی آن بریزید، هم بزنید تا مزه دار شود، 8 دقیقه سرد کنید.
مخلوط پنیر را روی آن ریخته و برشهای نان را هم روی بشقاب ها بگذارید، باقیمانده سس را به آن اضافه کنید.
سس بالزامیک : در یک مخلوط کن 4/1 فنجان روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک، 2 قاشق غذا خوری سرکه قرمز، 4/1 فنجان ریحان خرد شده را مخلوط کنید تا یکدست شود. نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی به آن اضافه کنید.