ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیمیک سوپ خوشمزه را که با گوشت گاو درست میشود به شما آموزش دهیم و همین گوشت گاو باعث میشود تا کسانی هم که سوپ دوست ندارند تشویق به خوردن این خوراک شوند.
از جمله متنفران از سوپ بزرگ جهان را میتوان همین من نام برد که شدیدا متنفرم از سوپ اما گوشت گاو که باشد دیگر حتی عشق و مرگ هم رنگ میبازند !!
گوشت گاو یا گوشت کبابی بره :
350 گرم
روغن مایع :
1 قاشق سوپخوری
آب گوشت :
400 گرم
پیاز خرد شده :
1 عدد بزرگ
کرفس خرد شده : 2/1 پیمانه
پونه کوهی یا ریحان : 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : 4/1 قاشق سوپخوری
سیر :
2 عدد
برگ بو :
1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده : 300 گرم
هویج پوست کنده و خرد شده : 1 پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : 2/1 پیمانه
جو زود پز :
3/2 پیمانه
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر بهمراه جو و دیگر سبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن آمده است. توجه کیند که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز، پونه، فلفل، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای 1:30 دقیقه بپزید ( برای گوشت بره 45 دقیقه).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا 15 دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم. غذا آماده سرو است.