ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم آموزش شنیتسل مرغ را به شما بدهیم ولی از آنجایی که خودمان هم نمیدانیم شنیتسل یعنی چی و اصلا این اسم چی هست (هر چند قبلی ها را هم نمیدونستم!) ، به نوشتن همین توضیحات صفحه پرکنی اکتفا میکنیم و دیگر چیزی نمیگوییم! مثل از این امتحان های دبیرستان که جواب را بلد نبودیم و از خودمان در میاوردیم. این متن هم واسه همینه و ارز دیگری ندارد!!
مدت زمان پخت : 10 دقیقه
مناسب برای 4 تا 6 نفر
مواد مورد نیاز :
شیر :
نصف استکان
آرد :
1 استکان
جوش شیرین :
1 قاشق چایخوری
تخم مرغ :
2 عدد
روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
مرغ را با یک لیوان آب ، سبزی معطر ( نعنا ، ترخون ، جعفری ) و نمک و فلفل روی حرارت کم بپزید تا آبش تمام شود . پس از خنک شدن ، به قطعات دلخواه تقسیم کنید و استخوان های آن را بگیرید و قطعات را در خمیر بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید . برای تهیه خمیر ، جوش شیرین و نمک وفلفل را در شیر بریزید و تخم مرغ ها و آرد را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا خمیر صاف و یکنواختی درست شود .