ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک املت اسفناج حاضری را آموزش دهیم که خیلی فوری و جیرینگی آماده میشود و به نوعی بیا برو تو گلو است.
این خوراک مخصوص و راست کار دانشجویان بی حوصله ی خوابگاهی است.
مدت زمان پخت : 30 دقیقه
مناسب برای 2 نفر
تخم مرغ همزده :
3 عدد
اسفناج :
یک پیمانه
کره :
یک قاشق غذاخوری
نمک :
4/1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز یا پاپریکا :
به مقدار لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
املت اسفناج به خاطر وجود اسفناج و تخممرغ سرشار از آهن و پروتئین است پس اگر میتوانید آن را تهیه کنید.
1- اسفناجها را حدود 18 دقیقه در آب نمک بجوشانید.
2- سپس با فشار دست، آب اضافی آنها را خارج کنید و بعد به صورت درشت خرد کنید.
3- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط کنید و مخلوط را درون تابه بریزید و وقتی کمی سفت شد با یک قاشق به زیر وسط املت بزنید و بگذارید تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت یکدست بپزند.
4- وقتی املت به رنگ طلایی تیره درآمد از قسمت لبه املت بگیرید و آن را به سمت مرکز تا کنید.
5- املت را تا داغ است درون بشقاب بریزید و آن را میل کنید.