ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه بوقلمون را آموزش دهیم تا شما هم فکر کنید داخل آمریکا هستید و این غذا را برای جشن شکرگذاری درست کرده اید!
جدا از شوخی خوشمزست ...
درست کنید و لذت ببرید.
مدت زمان پخت : 100 دقیقه
مناسب برای 8 نفر
گوشت نمک سود :
4 نوار باریک
بوقلمون 7 درصد چربی :
3 پوند
پیاز خرد شده :
4 فنجان
سیر خرد شده :
4/1 فنجان
فلفل قرمز : 2 عدد متوسط
پودر فلفل :
3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ :
3 قاشق غذاخوری
زیره سبز : 4 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی : 5 قاشق غذاخوری
شیره کم شیرین : 2 قاشق غذاخوری
لوبیا شسته شده : نیم لیوان
نمک : به میزان کافی
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
1- اجاق را آماده کنید. ( یا یک ماهیتابه یک لیتری بردارید و آن را روی شعله متوسط گاز حرارت دهید). گوشت نمک زده را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید در حدود 6 تا 8 دقیقه حرارت ببیند و طلایی شود. شعله گاز را زیاد کرده و بوقلمون را اضافه کنید. بگذارید بوقلمون بپزد و با قاشق گوشت را هم بزنید تا نسوزد. این کار را در حدود 8 تا 10 دقیقه انجام دهید.
2- در این مرحله پیاز ، سیر ، فلفل قرمز را اضافه کنید. آنها را در حدود 5 دقیقه حرارت دهید تا سفت شود. حالا پودر فلفل ، پودر کاکائو و زیره سبز را روی غذا بریزید. در حدود یک دقیقه غذا را تفت دهید تا بوی معطر آن بلند شود.
3- شیره را به همراه 1 فنجان آب و 4 قاشق نمک به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و در حدود 30 دقیقه این مخلوط را روی گاز با حرارت کم بگذارید تا به خوبی بپزد.
4- حالا لوبیا ها را اضافه کنید. آنقدر گوشت و لوبیا را بپزید تا ترد شوند و این خوراک لوبیای پرادویه را به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت کم گاز بگذارید تا به خوبی بپزد. خوراک خوشمزه شما آماده است ؛ نوش جان !
پیشنهاد سرآشپز : می توانید در کنار این غذا ترشی فلفل ، کرم ترش کم چرب ، نان آرد ذرت و پنیر چدار نوش جان کنید.
ارزش غذایی = کالری : 556 کیلوکالری - کربوهیدرات : 46 گرم - فیبر : 12 گرم - چربی : 21 گرم - پروتئین : 46 گرم - قند : 14 گرم.