ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم آموزش درست کردن مرغ سوخاری به صورت یهویی (یعنی درسته) را بدهیم. این مرغ را میتوانید بعد از پختن به همان صورت یهویی بزارید روی میز تا مهمان ها کپ کنند.
البته از آنجایی که ران طرفدار زیادی دارد پیشنهاد میشود ران ها را با پلاتین به بدن مرغ وصل کنید تا کسی نتواند کل ران را بردارد ...
مدت زمان پخت : 70 دقیقه
مناسب برای 5 نفر
مرغ متوسط
1 عدد
سیبزمینی حلقه شده
به میزان لازم
پیاز حلقه شده
به میزان لازم
پودر سوخاری
به میزان لازم
ادویه (پودر سیر، زردچوبه، گلپر و سبزیهای خشک) به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
مرغ را پس از پاک کردن و شستن به قطعات دلخواه خرد کرده و به همراه سیبزمینی و پیازهای حلقه شده در پودر سوخاری غلتانده ، سپس مرغها را همراه با سیبزمینی و پیاز در سینی فر بچینید. میتوانیم کمی کره هم رویش بریزیم، بعد روی سینی را فویل کشیده یک ساعت در فر 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) میگذاریم. نیم ساعت آخر پخت، فویل را برداشته تا مرغ طلایی شود.