برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

راویولی (کوفته) درست کنید ... + عکس

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


راویولی



در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم راویولی را که خودمان هم نمیدانیم اسمش از کجا آمده را به شما آموزش بدهیم!  الآن شاید بگویید شما که اسمش نمیدانید چیست پس چطوری میخواهید به ما آموزش دهید؟ و ما هم میگوییم بهتر است چیزی نپرسید و نگویید چون ممکن است بعدا بر علیه خودتان در دادگاه استفاده شود!

این خوراک را در ادامه آموزش ببینید از کسی که اسمش را نمیداند ...


   مدت زمان پخت : 100 دقیقه
  مناسب برای 5 تا 7 نفر




  مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر راویولی :


تخم مرغ (3 عدد زرده و یک سفیده) : 3 عدد
شیر : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن آب شده یا روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری
آرد : بمقداری که مایه خمیر شود و به دست نچسبد یک پیمانه و نیم تا 2 پیمانه
سس سفید یا سس گوجه فرنگی : 2 پیمانه
نمک : 1 قاشق چایخوری


طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) خمیر راویولی : 


تخم مرغ و شیر و نمک و روغن را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود بطوریکه بدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. روی خمیر را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و خمیر کمی ور بیاید. بعد راویولی را بطریق زیر آماده می کنیم.





  مواد مورد نیاز برای تهیه مایه گوشتی داخل خمیر :


گوشت چرخ شده : نیم کیلو
پیاز رنده شده : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده : یک تا دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : بمقدار کم



طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) مایه گوشتی داخل خمیر : 


تمام این مواد را با هم مخلوط می کنیم و کمی مالش می دهیم و با این مایه کوفته ریزه درست می کنیم. ممکن است کوفته ها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بکار برد. روی میز را کمی آرد می پاشیم و مقداری از خمیر را برمی داریم و روی میز بشکل مستطیل باز می کنیم و روی نصف خمیر را خانه های چهارگوش می کشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار می دهیم و نصف دیگر لواش را روی آن می آوریم و با دست اطراف کوفته ها را کمی فشار می دهیم بطوریکه هر دو خمیر بهم بچسبند و کوفته ها بین دو خمیر قرار بگیرند، بعد خمیر را چهارگوش چهارگوش می بریم، در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت (کوفته ریزه) وجود دارد بدست می آید؛ باید دقت کرد اطراف خمیر کاملا بهم چسبیده باشد، بعد ظرفی را آب می کنیم و کمی نمک در آب می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید، نانها را در آب جوش می اندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود،بعد آنها را در صافی می ریزیم تا آب آن برود. یک ظرف نسوز را آماده می کنیم. ته ظرف را کمی سس سفید می ریزیم و روی سس سفید را مقداری راوبولی آماده شده می ریزیم؛ باز روی راویولی را کمی سس سفید می ریزیم و کمی پنیر رنده شده می پاشیم؛ باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر و بهمین طریق تا تمام مواد تمام شود. روی ظرف را مقداری پنیر می پاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه می گذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز می بریم. ممکن است بجای سس سفید،سس قرمز بکار برد و بجای کوفته ریزه گوشت قیمه ای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن در آب، در روغن سرخ کنیم. در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله پس از سرخ شدن سر میز می بریم.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد