ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم یک نوع برنج ته چین مانند خوشمزه را آموزش دهیم. اگر از درست کردن برنج به شیوه های مرسوم و تکراری خسته شده اید حتما این غذا را امتحان کنید تا یک شوری به خانواده خود هنگام ناهار خوردن بدهید و از کسلی در بیاوریدشان !!
مدت زمان پخت : 120 دقیقه
مناسب برای 6 تا 8 نفر
برنج : 1 کیلو
گوشت : 0/5 کیلو
رشته پلویی : 0/5 کیلو
کشمش پلویی : 0/5 کیلو
زعفران : یک چهارم ق چایخوری
ادویه : 1 قاشق چایخوری
نمک : به مقدار کافی
خرما : در صورت تمایل
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
برنج را خیس کنید. گوشت را تکه تکه کنید و با پیاز بپزید . رشته را کمی با حرارت ملایم تفت بدهید . برنج را بپزید و آبکش کنید و لای آن گوشت و رشته بگذارید و ادویه و زعفران بزنید . در صورت تمایل ، کشمش و خرما را سرخ و با این غذا صرف کنید.