برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

ترشی عناب درست کنید ... + طرز تهیه

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


ترشی عناب



در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم شیوه ی درست کردن ترشی عناب را توضیح دهیم. عناب یک گیاه درختچه ای است که بیشتر در مناطق گرمسیر میروید و میوه ی آن به شکل زیتون میباشد که قرمز رنگ است و چروکیده. به عناب خرمای قرمز هم میگویند.

عناب خاصیت دارویی فراوانی دارد و چون ماندگاری ان در حالت معمولی زیاد نیست میتوانید آن را ترشی کنید و همیشه نگه دارید.



   مدت زمان پخت : ... دقیقه
  مناسب برای ... نفر

  

  مواد مورد نیاز :


عناب : 300 گرم
آب : به مقدار لازم
آب لیموی تازه : یک‌دوم پیمانه
رب گوجه‌فرنگی‌ : 3 قاشق غذاخوری
سرکه سفید یا قرمز: نیم لیتر
شکر قهوه‌ای: 3 قاشق غذاخوری
نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه پودرشده: یک قاشق چای‌خوری





طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


 عناب را داخل ظرف بریزید و آب‌لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید که کاملا زیر و رو شود.

یک وزنه سنگین روی عناب‌ها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فرو‌برود و خیس بخورد. به مدت 3 تا 4 ساعت اجازه بدهید عناب‌ها در این حالت باقی بماند.

سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید.

در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر را هم به آن اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی هم در همین مرحله اضافه می‌شود.

گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت 10 ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب گرفته شود.

در این مرحله عناب‌ها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب 2 تا 3 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید.

بعد از اینکه ترشی شما نیمه‌سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک و فلفل را اضافه کنید.


نکته: به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ. این ترشی همیشه باید داخل یخچال نگهداری شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد