ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش شور کردن کدو مانند خیارشور را توضیح بدهیم.
شاید شما فقط خیار شور را خورده باشید و از میوه ها یا سبزی های شور دیگر چیزی نشنیده و نچشیده باشید! اما همانطور که قبلا هم پستی راجع به آموزش گوجه فرنگی شور در سایت قرار داده بودیم ، حالا هم کدوی شور را آموزش میدهیم .
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای ... نفر
کدو متوسط : 2 عدد
آب 2 پیمانه
سرکه 1/3 پیمانه
نمک 2 قاشق چایخوری
سیر1 حبه به ازای هر شیشه
برگ بو 1-2 عدد برای هر شیشه
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
کدو ها را به لایه های نازک برش میدهیم و آن ها را درون شیشه تمیزی میچینیم. به هر شیشه، سیر، برگ بو و اگه دوست داشته باشید فلفل سبز اضافه میکنید.آب و سرکه و نمک را با هم مخلوط میکنید محلول آب و سرکه را روی کدو ها ریخته تا کامل روی کدو ها را بگیرد.
درب شیشه ها را می بندیم. شیشه ها را درون قابلمه پر از آبی قرار میدهیم و آنها را درون آب به مدت 10-15 دقیقه میجوشانیم. شیشه ها را از قابلمه خارج کرده و میگذاریم خنک شود شور آماده شده را حداقل 1 روز میگذاریم که در یخچال بماند تا جا بیفتد و سپس میل میکنیم.
به جای اسم خودت نظرت را نوشتی بعد واسم میخندی اینجا ؟؟!