ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم
آموزش درست کردن ترشی لبو با انار را به شما بدهیم. همانطور که میدانید این دو ماده ی غذاییِ قرمز رنگ مانند تمام غذاهای قرمز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند که برای قلب بسیار مفید میباشند و به نوعی خنثی کننده ی کلسترول روغن میباشند.
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
لبوی متوسط : ۲ تا ۳ عدد
سیب سبز ترش : ۲ عدد بزرگ
انار دانه شده : ۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
در همین اول کار این را بگویم که اناری که در این ترشی استفاده میکنید دارای دانه های سفت نباشد چون کار خیلی خوب از اب در نخواهد امد.
لبو رو بشویید, پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید و بذارید با کمی سرکه و شکر بپزه. بعد اجازه بدید تا کاملا خنک بشه.
سیب رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. دانه های انار, نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و به سیب اضافه کنید.
حالا این ترکیب رو به لبوهای پخته و کاملا سرد شده اضافه کنید و به میزان لازم روی اون سرکه بریزید و در یک شیشه در بسته برای ۳ تا ۴ روز در یخچال بذارید. بعد از این مدت ترشی شما آماده است.
نکات :
** اناری که برای این ترشی استفاده می کنید, نباید مغز دانه های اون سفت باشه. در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
** میتونید شکر رو کمتر بریزید و به جای اون ترشی رو با نمک درست کنید.