ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم
درست کردن ترشی با هلو را آموزش دهیم. این میوه ی تابستانی که مورد علاقه ی خیلی هاست میتواند برای انها تبدیل به ترشی شود تا فقط در تابستان و در این فصل محدود مصرف نشود و در تمام ایام سال بتوانند این میوه ی خوشمزه ی تابستانی را استفاده کنند و لذت ببرند.
مدت زمان پخت : 30 روز
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
هلو زعفرانی پنج عدد
سیاهدانه یک قاشق غذاخوری
نمک و دارچین یک قاشق چایخوری
شکر یک قاشق سوپخوری
میخک 20 دانه
سرکه به میزان لازم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
هلو را شسته و با مقداری سرکه به مدت سه دقیقه میپزیم، بعد از خنک شدن هلو به هر کدام، پنج دانه میخک زده، سپس هلوها را درون شیشه چیده، بعد سیاهدانه، دارچین، شکر و نمک را با هم مخلوط کرده روی هلو میریزیم، آنگاه سرکه را اضافه کرده تا روی هلو را بپوشاند در شیشه را محکم بسته در جای خنک قرار میدهیم، موقع مصرف، میخکها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا میکنیم، ترشی بعد از سی روز آماده مصرف است.