برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

برای دخترها و خانم ها (woman and girl) ...

وبلاگ آرایش ، زیبایی ، مد و مدلینگ

ترشی چغندر درست کنید ... + طرز تهیه

برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


ترشی چغندر



در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم  فصل سرما است و موسم میوه‌ها و سبزی‌های زمستانی است و ترشی‌های جور واجور...از ترشی‌ها نمی‌توان به سادگی گذشت که یکی از انواع آن، ترشی چغندر وشلغم است. این ترشی را هم می‌شود به شکل ساده و هم به شکل گل و اشکال مختلف درست کرد.
چغندر بسیار کم‌کالری و کم چربی اما سرشار از ویتامین، فیبر و مواد معدنی است. پخت زیاد آن ممکن است به طور قابل ملاحظه‌ای میزان فوایدش را کاهش دهد. چغندرهای سالم و شاداب و دارای بافت سفت که کمی شکل مخروطی دارند از عطر وطعم ورنگ بیشتری برخوردارند. بهتر است برای تهیه ترشی از نوع پر رنگ استفاده کنید.
شلغم این آنتی بیوتیک گیاهی علاوه بر این که می‌تواند به شکل پخته وخام در انواع سوپ‌ها و سالادها مصرف شود به همراه چغندر یا به تنهایی، می‌شود از آن ترشی خوشمزه‌ای درست کرد.حتما پوست خارجی آن باید براق وشفاف بوده، سنگین باشد ورنگش سفید تا زرد و ارغوانی متفاوت است.



   مدت زمان پخت : ... دقیقه
  مناسب برای ... نفر

  



  مواد مورد نیاز :


چغندر: یک کیلو
شلغم: 3 تا 4 عدد
سرکه: یک کیلو
گل پر: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
  نمک: به میزان لازم
  موسیر و سیر: 50 گرم


طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


چغندر و شلغم‌ها را بشویید و گل ولای روی آنها را به وسیله برس پاک کنید. به مدل‌های مختلف قالب بزنید.2 - با مخلوط آب سرد و سرکه و نمک آنها را جداگانه بپزید و بگذارید تا کاملا سرد شوند، با دستمال تمیز خشکشان کنید. می‌توان بعد از پخت، آنها را به شکل دلخواه قالب زد.3 - آنها را درون شیشه تمیز ریخته، لابه لا مقداری گلپر ، موسیر ، سیر و فلفل بریزید به اندازه‌ای که به طور کامل روی آنها را بپوشاند، سرکه اضافه کنید. به ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذاخوری نمک بریزید البته میزان نمک به ذائقه شما بستگی دارد. درشیشه را محکم ببندید و در یخچال بگذارید.




نکات آشپزی:


**  می‌توانید برای ترشی شلغم از مخلوط آبغوره و سرکه استفاده کنید.

** نباید شلغم را زیاد بپزید به محض جوش آمدن کافی است. ولی چغندر را می‌توان بیشتر پخت.

ضخامت قطعات شلغم و چغندر کمتر از 5 میلیمتر نباشد.این ترشی بعد از 15 روز قابل استفاده است. بهتر است از محصولات ارگانیک برای بهره مندی از حد اکثر خواص، استفاده کنید. 


پیشنهاد من:

** برای زیباتر شدن برش‌ها می‌توانید از کاترهای مخصوص شیرینی استفاده کنید.

اگر موادتان را با سرکه بپزید ماندگاری ترشی بیشتر خواهد شد واحتمال کپک زدنش کم می شود.

** این ترشی به نسبت ترشی‌های دیگر حساس تر است و زود خراب می‌شود بهتر است همیشه در جای خنک نگهداری شود.

** اگر ازنوع پر رنگ چغندر پیدا نکردید، می توانید چند عدد لبوی پر رنگ را رنده کرده به چغندرها در حین پخت اضافه کنید تا رنگشان متعادل شود.


فوت آشپزی: ترشی چغندر اگر با آب پخته شود، شفاف‌تر و خوش‌رنگ‌تر است اما دوام کمتری دارد و سریع‌تر کپک می‌زند.




برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی

بر روی آن کلیک نمائید :


ترشی شلغم


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد