ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش درست کردن ترشی با ذرت را آموزش بدهیم. ذرت یکی از مقوی ترین مواد غذایی میباشد که سرخپوستان همیشه این مواد را کشاورزی میکردند و از جمله خوراک های محبوب آنها بود.
ذرت دارای انرژی بسیار فراوانی است و در صورتی که آن را با ترشی انداختن بتوانید به مدت طولانی نگه دارید میتوانید در مواقع بی غذایی و قحط زدگی (!!) از ان استفاده کنید.
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
پیاز متوسط : یک عدد
خیار : یک عدد
فلفل : یک عدد
گوجه فرنگی : دو عدد
سرکه سیب : دو پیمانه
ذرت : دو پیمانه
آب : نصف پیمانه
شکر : یک سوم پیمانه
زردچوبه : نصف قاشق چای خوری
خردل : یک قاشق چای خوری
آرد ذرت : یک قاشق سوپ خوری
گلپر : یک قاشق سوپ خوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.
سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود چهل دقیقه آرام بجوشانید.
سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.