ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم سبزی کوکو درست کنیم! سبزی کوکو غذای مورد علاقه ی خیلی هاست و غذای نوستالژیکی به حساب میآید. ریختن گردو یا زرشک در سبزی کوکو کاملا سلیقه ای است و بعضی ها فقط زرشک را دوست دارند بعضی ها هم گردو را و البته بعضی هم با هر دو حال میکنند! که البته هیچ اشکالی ندارد و نیازی به کم یا زیاد کردن باقی مواد ندارد.
مدت زمان پخت : 40 دقیقه
مناسب برای 3 نفر
سبزی کوکو ( ۳۰۰ گرم )
تخم مرغ ( ۳عدد )
زرشک ( ۳ قاشق غذاخوری )
گردوی خرد شده ( ۳ قاشق غذاخوری )
پیاز ( ۱ عدد متوسط )
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
سبزی کوکو: جعفری - گشنیز - تره - شوید - کمی شنبلیله
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
سبزی را پاک کرده و خوب می شوریم و خرد میکنیم.
نکته: برای شستن سبزی از مایه ظرفشویی استفاده نکنید چون ممکنه سبب مسمومیت بشه!!
ریختن کمی نمک در آبی که سبزی را در آن خیس کرده ایم بهترین ضدعفونی کننده ی سبزیه!!
نکته: اگه از سبزی فریز شده استفاده میکنید بهتر است ابتدا کمی سبزی تفت داده شود!!
پیاز را در سبزی رنده کرده و زرشک و گردو و ادویه ها را به آن اضافه میکنیم!!!
نکته: زرشک را در آبکش ریخته و آبکش را در کاسه ی آب قرار میدهیم تا شن ریزه های زرشک در آب ته نشین شود!!
تخم مرغ ها را در مواد شکسته و خوب هم می زنیم.
ماهیتابه را داغ کرده و روغن میریزیم و مواد کوکو را در مرکز ماهیتابه ریخته و با قاشق در سطح ماهیتابه پخش و هموار میکنیم. درب آن را گذاشته و به سبزی فرصت پخت می دهیم.
وقتی یک طرف آن سرخ شد کوکو را برمیگردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.
کوکو را در ظرف مناسب کشیده و به سلیقه ی خود با خیار و گوجه تزیین می کنیم.
طعم کوکو سبزی با خیار و گوجه بی نظیر است.