ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم
طرز تهیه ی ترشی قارچ و زیتون را آموزش دهیم تا از این دو ماده ی غذاییِ مفید همیشه در کنار سفره ی خود استفاده کنید.
معمولا این دو ماده ی غذایی را خانواده ها به صورت عمده میخرند و سپس در خانه از آن نگه داری میکنند. با این روش میتوانید این دو ماده ی غذایی را به صورت آماده در یخچال نگه دارید و با هر غذایی که دوست داشتید آن را مصرف کنید تا از زحمت هر بار درست کردنش خلاص شوید.
مدت زمان پخت : یک هفته
مناسب برای 1 نفر
قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته : از هر کدام دو پیمانه
موسیر : 1 پیمانه
سیر : 1 پیمانه
نمک : به میزان لازم
فلفل سبز : چهار عدد
فلفل سبز : چهار عدد
پودر انبه : چهار قاشق غذاخوری
روغن زیتون : پنج قاشق غذاخوری
سرکه : به میزان لازم
فلفل سیاه و زردچوبه : از هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگهای دارد چون ترشی اشتها را تحریک میکند و سبب پرخوری میشود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه میکنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده میباشد
این ترشی باید در یخچال نگه داری شود ...