ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم طرز تهیه ی ترشی گل پر را به شما آموزش دهیم. این ترشی باید با استفاده از برگ تازه گل پر درست شود.
درست کردن این ترشی تنها چند نکته ی کاربردی میخواهد تا بد از آب در نیاید و ترشی انداختن این گیاه با رعایت اصولی که ما برایتان توضیح میدهیم بسیار آسان خواهد شد و هر کسی میتواند آن را انجام دهد.
مدت زمان پخت : ... دقیقه
مناسب برای ... نفر
مواد مورد نیاز :
سرکه : ۰.۵ لیتر
نمک : به میزان لازم
سبزی : ۵۰۰ گرم
سیب زمینی : ۱۰۰ گرم
گلپر : ۵۰۰ گرم
موسیر : ۱۰۰ گرم
ریحان : ۱۰۰ گرم
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقههای ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقههای گلپر را خرد میکنیم و روی آن را مقداری نمک میپاشیم و یک شب میگذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آن را خالی میکنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد در ظرف میریزیم. سپس گلپر آماده شده را در شیشه میریزیم و شیشه را با سرکه پر میکنیم.
ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم. در صورتیکه گلپر کمی تلخ باشد آن را با مقداری سرکه کمی میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل میکنیم.