ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم نحوه ی درست کردن آش کله جوش را به شما آموزش بدهیم. این آش متعلق به شهر ارومیه میباشد و مناسب برای غذای اصلی شما یا نهار ...
مدت زمان پخت : 5 ساعت
مناسب برای 4 تا 6 نفر
یک کیلو تره، جعفری و نعنا تازه
۳۰۰ گرم کرفس
دو فنجان بلغور
یک عدد پیاز
۴۰۰ گرم گوشت ماهیچه
دو قاشق غذاخوری نعنا
کشک محلی به میزان دلخواه
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
در یک تابه کمی روغن ریخته و گوشتها را پس از تقسیم کردن به قطعات کوچک به همراه پیاز در آن تفت دهید. به گوشت کمی آب اضافه کرده و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. در یک ظرف بزرگ آب ریخته و پس از به جوش آمدن، گوشت، بلغور، سبزیجات، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و یک ساعت روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید. سپس پیاز و نعنا را در روغن سرخ کرده و به همراه کشک به آن اضافه کنید.