ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |
برای مشاهده تصویر در اندازه ی واقعی
بر روی آن کلیک نمائید :
در این مطلب از سایت www.wandg.ir میخواهیم روش درست کردن اش سبزی شیرازی را به شما هم بگوییم تا درست کنید. این آش بر خلاف اسمش که سبزی است از گوشت هم بهره میبرد و همانطور که از اسمش پیداست برای شیراز و شیرازی هاست.
آش سبزی شیرازی از حبوبات زیادی تشکیل شده که به لعاب دادن به آش کمک میکنند.
مدت زمان پخت : 8 ساعت
مناسب برای 3 تا 5 نفر
گوشت سردست گوسفندی با استخوان : 500 گرم
سبزی (تره، ترخون، شوید) : 400 گرم
نخود : 100 گرم
عدس : 100 گرم
لوبیا قرمز : 100 گرم
برنج : 100 گرم
پیاز : 1 عدد
طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) :
* حبوبات را از 12 ساعت قبل با مقداری آب سرد خیس کنید و آب ظرف را خالی کرده و مجدداً به حبوبات آب اضافه کنید و با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
* گوشت را به همراه پیاز قاچ شده، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملاً پخته شود.
* برنج و سبزی را نیز جداگانه بپزید و بعد از پخت کامل حبوبات پخته شده را به برنج اضافه کنید.
* گوشت را از ظرف خارج نموده و استخوان های آن را جدا کرده و گوشت را بکوبید سپس به همراه آب گوشت به آش بیفزایید.
* نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت داده و به صورت داغ به آش در حال جوش اضافه کنید.
* سبزی ترخون خیس خورده و شسته شده را نیز اضافه نموده و یک سوم از آش را در ظرفی جداگانه بکوبید و سپس به آش بیفزایید.